- Informatii finantare prin credit, incepand de la 28, 75 lei
- Informatii plata prin card de credit
Mai multe informatii.
- Livrare pana la usa casei tale
- Verificare colet la livrare
- Retur simplu si rapid
Prezentare
Imprima urme adanci de gratar pe alimentele voastre preferate, asemenea unui profesionist al restaurantelor. Canelurile de la baza tigaii rotunde de la Lodge preintampina gatirea alimentelor in multa grasime, sustinand gatitul dietetic, iar stratul antiaderent natural cu care vine din productie o face sa fie pregatita de utilizare inca de la inceput.
Tigaia grill adanca rotunda de 16,5 cm de la Lodge reprezinta o ustensila de gatit excelenta pentru orice bucatarie sau foc de tabara. Santurile adanci de la baza acestei tigai grele din fonta o fac sa fie foarte potrivita pentru gatirea cotletelor, a carnii de pui, a hamburgerilor, chiar si a crevetilor. Canelurile au rolul de a gati carnea in profunzime, mentinand-o totodata deasupra stratului de grasime, care se scurge printre ele, ceea ce asigura prepararea dietetica a gratarelor.
Fonta genereaza retentia foarte buna a caldurii, astfel incat carnea sa se rumeneasca fara sa se usuce, ramanand frageda si delicioasa in interior. Tigaia grill este prevazuta cu un maner rezistent, la capatul caruia se afla un orificiu care face posibila agatarea sa, dar si cu doua buze laterale prin care se pot scurge grasimea si lichidele. Indiferent ca sunt folosite in bucatarie sau la picnic, aceste tigai, practic, fara varsta ar trebui sa reziste generatii intregi. Confectionata din fonta, tigaia distribuie caldura uniform de la baza catre peretii laterali.
Prin aspectul elegant pe care i-l confera culoarea neagra, tigaia grill din fonta va arata bine in toate bucatariile, asta pe langa faptul ca reprezinta si o sursa de fier alimentar. La fel ca vasele din fonta pe care le foloseau bunicile noastre, si aceasta tigaie se numara printre cele mai bune ustensile de gatit de care am beneficiat vreodata.
Avantajul unei suprafete de gatit antiaderente vine fara emanatiile posibil toxice ale vaselor de gatit cu suprafata antiaderenta tratata chimic.
Compania americana Lodge si-a perfectionat procesul de fabricare a vaselor de gatit rezistente, din fonta, in cursul a mai bine de un secol de experienta.
Canelurile tigaii grill din fonta de la Lodge le permit grasimilor sa se scurga de pe alimente, lasand, totodata, urme adanci de gratar pe carne, legume si chifle. Patina neagra pe care i-o confera tigaii procesul de „asezonare“ din fabrica este, de fapt, ulei vegetal care a fost supus prelucrarii termice dupa ce tigaia a iesit din matrita individuala de nisip. Acest strat de ulei este o aplicare functionala, nu una de simpla cosmetizare.
Tigaia trece agatata prin pulverizatorul electrostatic si prin cuptoarele industriale, fiind supusa arderii la temperaturi foarte ridicate. Acest lucru ii permite uleiului sa patrunda profund in porii fierului, ceea ce genereaza un strat subtire de finisaj. Ca urmare a acestui tratament antiaderent, este posibil sa vedeti un punct de ulei la aparand la capatul de la manerul tigaii. Daca este vizibil, va putea fi indepartat prin frecare cu degetul, lasand in urma un punct maro. Nu va faceti griji, acolo nu este rugina, ci un punct din stratul antiaderent de culoare maro, indicand stadiul de conditionare a lacului. De fapt, aceasta este culoarea fontei supuse acasa acestui proces de „asezonare” prin folosirea sa repetata. Punctul acela maroniu se va face negru dupa mai multe utilizari.
- Stratul antiaderent din fabrica face ca tigaia sa poata fi folosita imediat dupa cumparare.
- O puteti folosi pe toate suprafetele de gatit, pe gratare si la focuri de tabara.
- Poate fi introdusa in siguranta si in cuptor.
- Puteti sota, gati in profunzime, praji sau coace alimentele.
- Ideala in sezonul rece, atunci cand gatitul outdoor nu este la fel de accesibil.
- Este produsa in SUA.
Utilizare si intretinere
- Desi tigaia vine „precondimentata“ pentru a preveni lipirea alimentelor, gatitul da cele mai bune rezultate atunci cand tigaia este pulverizata sau acoperita cu un strat subtire de ulei vegetal inainte de utilizare.
- Dupa gatire, recomandam curatarea sa cu o perie mai aspra de plastic si cu apa calda.
- Nu se recomanda utilizarea detergentului de vase sau a masinii de spalat vase si agentii de curatare pe baza de detergenti nu ar trebui folositi deloc.
- Uscati tigaia cu prosoape de hartie imediat dupa spalare si aplicati cu pensula un strat subtire de ulei cat tigaia inca isi pastreaza caldura de la gatit.
Specificatii
Tip produs | Tigaie |
---|---|
Sursa de caldura | Gaz |
Material capac | Fonta |
Material interior | Fonta |
Material exterior | Fonta |
Thermo-spot | Nu |
Tip maner | Fix |
Greutate | 1000 |
---|---|
Garantie | 24 luni |
Review-uri
Specificatii
Tip produs | Tigaie |
---|---|
Sursa de caldura | Gaz |
Material capac | Fonta |
Material interior | Fonta |
Material exterior | Fonta |
Thermo-spot | Nu |
Tip maner | Fix |
Greutate | 1000 |
---|---|
Garantie | 24 luni |
Imprima urme adanci de gratar pe alimentele voastre preferate, asemenea unui profesionist al restaurantelor. Canelurile de la baza tigaii rotunde de la Lodge preintampina gatirea alimentelor in multa grasime, sustinand gatitul dietetic, iar stratul antiaderent natural cu care vine din productie o face sa fie pregatita de utilizare inca de la inceput.
Tigaia grill adanca rotunda de 16,5 cm de la Lodge reprezinta o ustensila de gatit excelenta pentru orice bucatarie sau foc de tabara. Santurile adanci de la baza acestei tigai grele din fonta o fac sa fie foarte potrivita pentru gatirea cotletelor, a carnii de pui, a hamburgerilor, chiar si a crevetilor. Canelurile au rolul de a gati carnea in profunzime, mentinand-o totodata deasupra stratului de grasime, care se scurge printre ele, ceea ce asigura prepararea dietetica a gratarelor.
Fonta genereaza retentia foarte buna a caldurii, astfel incat carnea sa se rumeneasca fara sa se usuce, ramanand frageda si delicioasa in interior. Tigaia grill este prevazuta cu un maner rezistent, la capatul caruia se afla un orificiu care face posibila agatarea sa, dar si cu doua buze laterale prin care se pot scurge grasimea si lichidele. Indiferent ca sunt folosite in bucatarie sau la picnic, aceste tigai, practic, fara varsta ar trebui sa reziste generatii intregi. Confectionata din fonta, tigaia distribuie caldura uniform de la baza catre peretii laterali.
Prin aspectul elegant pe care i-l confera culoarea neagra, tigaia grill din fonta va arata bine in toate bucatariile, asta pe langa faptul ca reprezinta si o sursa de fier alimentar. La fel ca vasele din fonta pe care le foloseau bunicile noastre, si aceasta tigaie se numara printre cele mai bune ustensile de gatit de care am beneficiat vreodata.
Avantajul unei suprafete de gatit antiaderente vine fara emanatiile posibil toxice ale vaselor de gatit cu suprafata antiaderenta tratata chimic.
Compania americana Lodge si-a perfectionat procesul de fabricare a vaselor de gatit rezistente, din fonta, in cursul a mai bine de un secol de experienta.
Canelurile tigaii grill din fonta de la Lodge le permit grasimilor sa se scurga de pe alimente, lasand, totodata, urme adanci de gratar pe carne, legume si chifle. Patina neagra pe care i-o confera tigaii procesul de „asezonare“ din fabrica este, de fapt, ulei vegetal care a fost supus prelucrarii termice dupa ce tigaia a iesit din matrita individuala de nisip. Acest strat de ulei este o aplicare functionala, nu una de simpla cosmetizare.
Tigaia trece agatata prin pulverizatorul electrostatic si prin cuptoarele industriale, fiind supusa arderii la temperaturi foarte ridicate. Acest lucru ii permite uleiului sa patrunda profund in porii fierului, ceea ce genereaza un strat subtire de finisaj. Ca urmare a acestui tratament antiaderent, este posibil sa vedeti un punct de ulei la aparand la capatul de la manerul tigaii. Daca este vizibil, va putea fi indepartat prin frecare cu degetul, lasand in urma un punct maro. Nu va faceti griji, acolo nu este rugina, ci un punct din stratul antiaderent de culoare maro, indicand stadiul de conditionare a lacului. De fapt, aceasta este culoarea fontei supuse acasa acestui proces de „asezonare” prin folosirea sa repetata. Punctul acela maroniu se va face negru dupa mai multe utilizari.
- Stratul antiaderent din fabrica face ca tigaia sa poata fi folosita imediat dupa cumparare.
- O puteti folosi pe toate suprafetele de gatit, pe gratare si la focuri de tabara.
- Poate fi introdusa in siguranta si in cuptor.
- Puteti sota, gati in profunzime, praji sau coace alimentele.
- Ideala in sezonul rece, atunci cand gatitul outdoor nu este la fel de accesibil.
- Este produsa in SUA.
Utilizare si intretinere
- Desi tigaia vine „precondimentata“ pentru a preveni lipirea alimentelor, gatitul da cele mai bune rezultate atunci cand tigaia este pulverizata sau acoperita cu un strat subtire de ulei vegetal inainte de utilizare.
- Dupa gatire, recomandam curatarea sa cu o perie mai aspra de plastic si cu apa calda.
- Nu se recomanda utilizarea detergentului de vase sau a masinii de spalat vase si agentii de curatare pe baza de detergenti nu ar trebui folositi deloc.
- Uscati tigaia cu prosoape de hartie imediat dupa spalare si aplicati cu pensula un strat subtire de ulei cat tigaia inca isi pastreaza caldura de la gatit.