- Informatii finantare prin credit, incepand de la 43, 25 lei
- Informatii plata prin card de credit
Mai multe informatii.
- Livrare pana la usa casei tale
- Verificare colet la livrare
- Retur simplu si rapid
Prezentare
Fonta se comporta excelent la foc in aer liber, pe plita sau in cuptor si poate prepara alimentele fara a le usca. Retine bine caldura, astfel incat puteti praji carnea la temperaturi ridicate, si va va pastra alimentele incalzite pentru mult timp. Indiferent ca le folositi in bucatarie sau afara, aceste vase de gatit practic indestructibile ar trebui sa poata fi lasate mostenire de la o generatie la alta. Confectionata din fonta, aceasta tigaie distribuie uniform caldura de la baza pana spre partile laterale. Vopsita intr-un negru elegant, tigaia va arata bine in majoritatea bucatariilor si vine cu beneficiul suplimentar al unei surse excelente de fier alimentar. Fonta, pe care o foloseau si bunicile noastre, ramane unul din cele mai bune mijloace de gatit gandite vreodata. Va ofera o suprafata neaderenta, dar acest avantaj nu este insotit de compromisul degajarilor toxice care insotesc procesul de incalzire a suprafetelor neaderente tratate chimic. Compania americana Lodge si-a rafinat procesul de fabricare a vaselor de gatit robuste din fonta timp de mai bine de un secol.
Odata cu aceasta tigaie va veti imbogati bucataria cu un vas traditional de gatit, pretuit de generatii intregi.
Fiecare iubitor al artei culinare ar trebui sa detina o tigaie din fonta, iar Lodge va pune acum la dispozitie un produs de calitate. Aceasta tigaie poate fi mutata cu usurinta de pe suprafata de gatit pe masa, pentru o servire rapida si eficienta. Folositi-o pentru a sota, praji sau coace alimentele preferate, la cuptor, pe gratar sau chiar la foc in aer liber.
- Tigaia este asezonata din fabrica, gata de utilizare inca de la cumparare.
- Poate fi folosita pe toate suprafetele de gatit, inclusiv pe gratare si la foc in aer liber.
- Poate fi utilizata fara probleme si in cuptor.
- Puteti sota, praji si coace alimentele in profunzime.
- Fabricata in SUA.
Poate fi folosita prin expunere la o diversitate de surse de caldura
In cuptorul de acasa, pe aragaz, pe gratar sau la focul de tabara. Tigaia poate fi utilizata cu expunere la diferite surse de caldura, inclusiv plite si cuptoare cu gaz, electrice, cu inductie sau din sticla ceramica. Atunci cand o folositi pe suprafete de sticla, aveti grija sa nu o deplasati prin alunecarea sa pe plita pentru ca exista riscul sa se zgarie suprafata. Fonta asezonata din productie poate fi, de asemenea, utilizata pe gratar cu carbuni sau la foc in aer liber. Incepeti incalzirea tigarii la o temperatura scazuta si cresteti treptat temperatura pana la un nivel mediu sau ridicat. Dupa ce terminati de gatit, nu uitati niciodata sa luati tigaia de pe plita.
Compania americana Lodge si-a perfectionat procesul de fabricare a vaselor de gatit rezistente, din fonta, in cursul a mai bine de un secol de experienta.
Patina neagra pe care i-o confera tigaii procesul de „asezonare“ din fabrica este, de fapt, ulei vegetal care a fost supus prelucrarii termice dupa ce tigaia a iesit din matrita individuala de nisip. Acest strat de ulei este o aplicare functionala, nu una de simpla cosmetizare.
Tigaia trece agatata prin pulverizatorul electrostatic si prin cuptoarele industriale, fiind supusa arderii la temperaturi foarte ridicate. Acest lucru ii permite uleiului sa patrunda profund in porii fierului, ceea ce genereaza un strat subtire de finisaj. Ca urmare a acestui tratament antiaderent, este posibil sa vedeti un punct de ulei la aparand la capatul de la manerul tigaii. Daca este vizibil, va putea fi indepartat prin frecare cu degetul, lasand in urma un punct maro. Nu va faceti griji, acolo nu este rugina, ci un punct din stratul antiaderent de culoare maro, indicand stadiul de conditionare a lacului. De fapt, aceasta este culoarea fontei supuse acasa acestui proces de „asezonare” prin folosirea sa repetata. Punctul acela maroniu se va face negru dupa mai multe utilizari.
- Stratul antiaderent din fabrica face ca tigaia sa poata fi folosita imediat dupa cumparare.
- O puteti folosi pe toate suprafetele de gatit, pe gratare si la focuri de tabara.
- Poate fi introdusa in siguranta si in cuptor.
- Puteti sota, gati in profunzime, praji sau coace alimentele.
- Ideala in sezonul rece, atunci cand gatitul outdoor nu este la fel de accesibil.
- Este produsa in SUA.
Utilizare si intretinere
- Desi tigaia vine „precondimentata“ pentru a preveni lipirea alimentelor, gatitul da cele mai bune rezultate atunci cand tigaia este pulverizata sau acoperita cu un strat subtire de ulei vegetal inainte de utilizare.
- Dupa gatire, recomandam curatarea sa cu o perie mai aspra de plastic si cu apa calda.
- Nu se recomanda utilizarea detergentului de vase sau a masinii de spalat vase si agentii de curatare pe baza de detergenti nu ar trebui folositi deloc.
- Uscati tigaia cu prosoape de hartie imediat dupa spalare si aplicati cu pensula un strat subtire de ulei cat tigaia inca isi pastreaza caldura de la gatit.
Specificatii
Tip produs | Tigaie |
---|---|
Sursa de caldura | Gaz |
Material capac | Fonta |
Material interior | Fonta |
Material exterior | Fonta |
Thermo-spot | Nu |
Tip maner | Fix |
Greutate | 1900 |
---|---|
Garantie | 24 luni |
Review-uri
Specificatii
Tip produs | Tigaie |
---|---|
Sursa de caldura | Gaz |
Material capac | Fonta |
Material interior | Fonta |
Material exterior | Fonta |
Thermo-spot | Nu |
Tip maner | Fix |
Greutate | 1900 |
---|---|
Garantie | 24 luni |
Fonta se comporta excelent la foc in aer liber, pe plita sau in cuptor si poate prepara alimentele fara a le usca. Retine bine caldura, astfel incat puteti praji carnea la temperaturi ridicate, si va va pastra alimentele incalzite pentru mult timp. Indiferent ca le folositi in bucatarie sau afara, aceste vase de gatit practic indestructibile ar trebui sa poata fi lasate mostenire de la o generatie la alta. Confectionata din fonta, aceasta tigaie distribuie uniform caldura de la baza pana spre partile laterale. Vopsita intr-un negru elegant, tigaia va arata bine in majoritatea bucatariilor si vine cu beneficiul suplimentar al unei surse excelente de fier alimentar. Fonta, pe care o foloseau si bunicile noastre, ramane unul din cele mai bune mijloace de gatit gandite vreodata. Va ofera o suprafata neaderenta, dar acest avantaj nu este insotit de compromisul degajarilor toxice care insotesc procesul de incalzire a suprafetelor neaderente tratate chimic. Compania americana Lodge si-a rafinat procesul de fabricare a vaselor de gatit robuste din fonta timp de mai bine de un secol.
Odata cu aceasta tigaie va veti imbogati bucataria cu un vas traditional de gatit, pretuit de generatii intregi.
Fiecare iubitor al artei culinare ar trebui sa detina o tigaie din fonta, iar Lodge va pune acum la dispozitie un produs de calitate. Aceasta tigaie poate fi mutata cu usurinta de pe suprafata de gatit pe masa, pentru o servire rapida si eficienta. Folositi-o pentru a sota, praji sau coace alimentele preferate, la cuptor, pe gratar sau chiar la foc in aer liber.
- Tigaia este asezonata din fabrica, gata de utilizare inca de la cumparare.
- Poate fi folosita pe toate suprafetele de gatit, inclusiv pe gratare si la foc in aer liber.
- Poate fi utilizata fara probleme si in cuptor.
- Puteti sota, praji si coace alimentele in profunzime.
- Fabricata in SUA.
Poate fi folosita prin expunere la o diversitate de surse de caldura
In cuptorul de acasa, pe aragaz, pe gratar sau la focul de tabara. Tigaia poate fi utilizata cu expunere la diferite surse de caldura, inclusiv plite si cuptoare cu gaz, electrice, cu inductie sau din sticla ceramica. Atunci cand o folositi pe suprafete de sticla, aveti grija sa nu o deplasati prin alunecarea sa pe plita pentru ca exista riscul sa se zgarie suprafata. Fonta asezonata din productie poate fi, de asemenea, utilizata pe gratar cu carbuni sau la foc in aer liber. Incepeti incalzirea tigarii la o temperatura scazuta si cresteti treptat temperatura pana la un nivel mediu sau ridicat. Dupa ce terminati de gatit, nu uitati niciodata sa luati tigaia de pe plita.
Compania americana Lodge si-a perfectionat procesul de fabricare a vaselor de gatit rezistente, din fonta, in cursul a mai bine de un secol de experienta.
Patina neagra pe care i-o confera tigaii procesul de „asezonare“ din fabrica este, de fapt, ulei vegetal care a fost supus prelucrarii termice dupa ce tigaia a iesit din matrita individuala de nisip. Acest strat de ulei este o aplicare functionala, nu una de simpla cosmetizare.
Tigaia trece agatata prin pulverizatorul electrostatic si prin cuptoarele industriale, fiind supusa arderii la temperaturi foarte ridicate. Acest lucru ii permite uleiului sa patrunda profund in porii fierului, ceea ce genereaza un strat subtire de finisaj. Ca urmare a acestui tratament antiaderent, este posibil sa vedeti un punct de ulei la aparand la capatul de la manerul tigaii. Daca este vizibil, va putea fi indepartat prin frecare cu degetul, lasand in urma un punct maro. Nu va faceti griji, acolo nu este rugina, ci un punct din stratul antiaderent de culoare maro, indicand stadiul de conditionare a lacului. De fapt, aceasta este culoarea fontei supuse acasa acestui proces de „asezonare” prin folosirea sa repetata. Punctul acela maroniu se va face negru dupa mai multe utilizari.
- Stratul antiaderent din fabrica face ca tigaia sa poata fi folosita imediat dupa cumparare.
- O puteti folosi pe toate suprafetele de gatit, pe gratare si la focuri de tabara.
- Poate fi introdusa in siguranta si in cuptor.
- Puteti sota, gati in profunzime, praji sau coace alimentele.
- Ideala in sezonul rece, atunci cand gatitul outdoor nu este la fel de accesibil.
- Este produsa in SUA.
Utilizare si intretinere
- Desi tigaia vine „precondimentata“ pentru a preveni lipirea alimentelor, gatitul da cele mai bune rezultate atunci cand tigaia este pulverizata sau acoperita cu un strat subtire de ulei vegetal inainte de utilizare.
- Dupa gatire, recomandam curatarea sa cu o perie mai aspra de plastic si cu apa calda.
- Nu se recomanda utilizarea detergentului de vase sau a masinii de spalat vase si agentii de curatare pe baza de detergenti nu ar trebui folositi deloc.
- Uscati tigaia cu prosoape de hartie imediat dupa spalare si aplicati cu pensula un strat subtire de ulei cat tigaia inca isi pastreaza caldura de la gatit.