- Informatii finantare prin credit, incepand de la 26, 5 lei
- Informatii plata prin card de credit
Mai multe informatii.
Prezentare
Instrument de neinlocuit pentru prepararea cafelei la espressor
Adecvat pentru portafiltru cu diametrul de 53 mm
Design integral din metal
Un Eespresso perfect incepe cu o presare buna a cafelei macinate. Tamperul ECG de calitate profesionala, ajuta la prepararea unei cafele savuroase. Acesta preseaza cafeaua macinata in filtrul espressorului pentru ca aceasta sa devina mai compacta obtinand astfel un gust deosebit.
Tamperul se pozitioneaza in portafiltru si se apasa usor pentru a fi asezat perpendicular pe portafiltru. Dupa aceea se preseaza ferm si se roteste usor, fara insa a mai apasa, pentru a netezi suprafata cafelei.
Tamperul este un accesoriu nelipsit unui adevarat barista.
Specificatii
Tip produs | Accesoriu |
---|---|
Tip accesoriu | Tamper |
Destinat pentru | Espressor |
Brand compatibil | Universal |
Model compatibil | Universal |
Material | Metal |
Continut pachet | Tamper profesional 53 mm |
Culoare | Argintiu |
Inaltime (cm) | 7.4 |
---|---|
Latime (cm) | 5.3 |
Lungime | 53 mm |
Diametru | 53 mm |
Greutate | 200 |
Review-uri
Specificatii
Tip produs | Accesoriu |
---|---|
Tip accesoriu | Tamper |
Destinat pentru | Espressor |
Brand compatibil | Universal |
Model compatibil | Universal |
Material | Metal |
Continut pachet | Tamper profesional 53 mm |
Culoare | Argintiu |
Inaltime (cm) | 7.4 |
---|---|
Latime (cm) | 5.3 |
Lungime | 53 mm |
Diametru | 53 mm |
Greutate | 200 |
Instrument de neinlocuit pentru prepararea cafelei la espressor
Adecvat pentru portafiltru cu diametrul de 53 mm
Design integral din metal
Un Eespresso perfect incepe cu o presare buna a cafelei macinate. Tamperul ECG de calitate profesionala, ajuta la prepararea unei cafele savuroase. Acesta preseaza cafeaua macinata in filtrul espressorului pentru ca aceasta sa devina mai compacta obtinand astfel un gust deosebit.
Tamperul se pozitioneaza in portafiltru si se apasa usor pentru a fi asezat perpendicular pe portafiltru. Dupa aceea se preseaza ferm si se roteste usor, fara insa a mai apasa, pentru a netezi suprafata cafelei.
Tamperul este un accesoriu nelipsit unui adevarat barista.