- Informatii finantare prin credit
- Informatii plata prin card de credit
Solutiile de finantare sunt disponibile pentru cumparaturi de minim 300 lei. Adauga produsul in cos. Daca valoarea finala a cosului tau de cumparaturi va fi de peste 300 lei, vei putea sa vezi direct in cos ce solutii de finantare iti oferim.
Prezentare
Instrument de neinlocuit pentru prepararea cafelei la espressor
Adecvat pentru portafiltru cu diametrul de 58 mm
Combinatie de plastic de calitate si metal
Un Eespresso perfect incepe cu o presare buna a cafelei macinate. Tamperul ECG de calitate profesionala, ajuta la prepararea unei cafele savuroase. Acesta preseaza cafeaua macinata in filtrul espressorului pentru ca aceasta sa devina mai compacta obtinand astfel un gust deosebit.
Tamperul se pozitioneaza in portafiltru si se apasa usor pentru a fi asezat perpendicular pe portafiltru. Dupa aceea se preseaza ferm si se roteste usor, fara insa a mai apasa, pentru a netezi suprafata cafelei.
Tamperul este un accesoriu nelipsit unui adevarat barista.
Specificatii
Tip produs | Accesoriu |
---|---|
Tip accesoriu | Tamper |
Destinat pentru | Universal |
Model compatibil | Universal |
Material | Metal |
Inaltime (cm) | 7.4 |
---|---|
Latime (cm) | 5.8 |
Diametru | 5.8 cm |
Greutate | 200 |
Review-uri
Specificatii
Tip produs | Accesoriu |
---|---|
Tip accesoriu | Tamper |
Destinat pentru | Universal |
Model compatibil | Universal |
Material | Metal |
Inaltime (cm) | 7.4 |
---|---|
Latime (cm) | 5.8 |
Diametru | 5.8 cm |
Greutate | 200 |
Instrument de neinlocuit pentru prepararea cafelei la espressor
Adecvat pentru portafiltru cu diametrul de 58 mm
Combinatie de plastic de calitate si metal
Un Eespresso perfect incepe cu o presare buna a cafelei macinate. Tamperul ECG de calitate profesionala, ajuta la prepararea unei cafele savuroase. Acesta preseaza cafeaua macinata in filtrul espressorului pentru ca aceasta sa devina mai compacta obtinand astfel un gust deosebit.
Tamperul se pozitioneaza in portafiltru si se apasa usor pentru a fi asezat perpendicular pe portafiltru. Dupa aceea se preseaza ferm si se roteste usor, fara insa a mai apasa, pentru a netezi suprafata cafelei.
Tamperul este un accesoriu nelipsit unui adevarat barista.