- Informatii finantare prin credit
- Informatii plata prin card de credit
Solutiile de finantare sunt disponibile pentru cumparaturi de minim 300 lei. Adauga produsul in cos. Daca valoarea finala a cosului tau de cumparaturi va fi de peste 300 lei, vei putea sa vezi direct in cos ce solutii de finantare iti oferim.
- Livrare pana la usa casei tale
- Verificare colet la livrare
- Retur simplu si rapid
Prezentare
SANO PUNGI XL PENTRU COPT IN CUPTOR - 10 BUC.
- Sano – Pungi pentru copt în cuptor
- Dimensiune: 35x50 cm
- Sigure pentru contactul cu alimentele
- Pentru utilizare în cuptor și în cuptorul cu microunde
- A nu se utiliza la temperaturi mai mari de 220 C
- A nu se utiliza in: cuptor electric, pe gratar, cu flacari deschise
Instrucțiuni de utilizare:
Puneți alimentele în punga pentru copt. Închideți punga cu clipsul pentru închidere (inclus), și puneți-o în tava de gătit. Faceți 4-5 găuri (cu o furculiță sau o scobitoare) în partea superioară a pungii, pentru a permite aburului sa iasă. Puneți tava în cuptorul preîncălzit, temperature să nu depășească 220 °C. Când coacerea este completă, scoateți tava din cuptor ( cu punga și mâncarea înăuntru). Deschideți punga cu grijă și transferați alimentele într- o tavă de copt.
- Unul dintre ele este că nu trebuie să adăugați grăsimi la alimentele pe care le gătiți în ele.
- În al doilea rând, alimentele gătite în pungă nu se usucă, deoarece sunt gătite la aburi în suc propriu până când se înmoaie. Din acest motiv, carnea va fi sfărâmicioasă și fragedă.
- Al treilea mare avantaj este că atât legumele, cât și carnea capătă o aromă foarte delicată, deoarece aroma condimentelor pe care alegeti sa le folositi este mult mai intensă în spațiul închis.
-
Punga de copt: ce să faceți în ea?
Orice carne și orice legume. Puteți chiar să le puneți în pungă în același timp, dar în acest caz trebuie să fiți atenți, deoarece legumele se vor înmuia mai repede decât carnea, iar rezultatul final s-ar putea să nu fie ideal. Dacă doriți să gătiți carnea și garnitura împreună, este bine să o tăiați pe aceasta din urmă în bucăți mai mari.
-
Sfaturi utile suplimentare pentru punga de copt
- Instrucțiunile pentru unele pungi de copt vă spun să agitați legumele și carnea marinată sau condimentată din pungă. Este mai bine să amestecați totul într-un castron mai întâi, astfel încât să puteți turna pur și simplu în punga pe care doriți să o gătiți.
- Carnea trebuie așezată una lângă alta în pungă, nu este indicat să le stivuiți una peste alta, pentru că astfel se vor găti mai greu. Dacă trebuie, pentru că nu încap altfel, puneți-le pe cele grase deasupra.
- Atunci când se leagă sacul, acesta trebuie ajustat astfel încât să nu se lipească de materialele din interior, iar aerul să rămână deasupra.
- Punga trebuie să fie înțepată înainte de coacere pentru a permite aerului să iasă în timpul coacerii.
- Fiți atenți la temperatura indicată pe instrucțiunile de utilizare a sacului și nu o depășiți.
- Când carnea este fragedă, deschideți punga și puneți carnea înapoi în cuptor pentru puțin timp, pentru a se rumeni deasupra.
Specificatii
Greutate | 250 |
---|
Review-uri
Specificatii
Greutate | 250 |
---|
SANO PUNGI XL PENTRU COPT IN CUPTOR - 10 BUC.
- Sano – Pungi pentru copt în cuptor
- Dimensiune: 35x50 cm
- Sigure pentru contactul cu alimentele
- Pentru utilizare în cuptor și în cuptorul cu microunde
- A nu se utiliza la temperaturi mai mari de 220 C
- A nu se utiliza in: cuptor electric, pe gratar, cu flacari deschise
Instrucțiuni de utilizare:
Puneți alimentele în punga pentru copt. Închideți punga cu clipsul pentru închidere (inclus), și puneți-o în tava de gătit. Faceți 4-5 găuri (cu o furculiță sau o scobitoare) în partea superioară a pungii, pentru a permite aburului sa iasă. Puneți tava în cuptorul preîncălzit, temperature să nu depășească 220 °C. Când coacerea este completă, scoateți tava din cuptor ( cu punga și mâncarea înăuntru). Deschideți punga cu grijă și transferați alimentele într- o tavă de copt.
- Unul dintre ele este că nu trebuie să adăugați grăsimi la alimentele pe care le gătiți în ele.
- În al doilea rând, alimentele gătite în pungă nu se usucă, deoarece sunt gătite la aburi în suc propriu până când se înmoaie. Din acest motiv, carnea va fi sfărâmicioasă și fragedă.
- Al treilea mare avantaj este că atât legumele, cât și carnea capătă o aromă foarte delicată, deoarece aroma condimentelor pe care alegeti sa le folositi este mult mai intensă în spațiul închis.
-
Punga de copt: ce să faceți în ea?
Orice carne și orice legume. Puteți chiar să le puneți în pungă în același timp, dar în acest caz trebuie să fiți atenți, deoarece legumele se vor înmuia mai repede decât carnea, iar rezultatul final s-ar putea să nu fie ideal. Dacă doriți să gătiți carnea și garnitura împreună, este bine să o tăiați pe aceasta din urmă în bucăți mai mari.
-
Sfaturi utile suplimentare pentru punga de copt
- Instrucțiunile pentru unele pungi de copt vă spun să agitați legumele și carnea marinată sau condimentată din pungă. Este mai bine să amestecați totul într-un castron mai întâi, astfel încât să puteți turna pur și simplu în punga pe care doriți să o gătiți.
- Carnea trebuie așezată una lângă alta în pungă, nu este indicat să le stivuiți una peste alta, pentru că astfel se vor găti mai greu. Dacă trebuie, pentru că nu încap altfel, puneți-le pe cele grase deasupra.
- Atunci când se leagă sacul, acesta trebuie ajustat astfel încât să nu se lipească de materialele din interior, iar aerul să rămână deasupra.
- Punga trebuie să fie înțepată înainte de coacere pentru a permite aerului să iasă în timpul coacerii.
- Fiți atenți la temperatura indicată pe instrucțiunile de utilizare a sacului și nu o depășiți.
- Când carnea este fragedă, deschideți punga și puneți carnea înapoi în cuptor pentru puțin timp, pentru a se rumeni deasupra.