- Informatii finantare prin credit, incepand de la 18, 82 lei
- Informatii plata prin card de credit
Mai multe informatii.
Mai multe informatii.
- Livrare pana la usa casei tale
- Verificare colet la livrare
- Retur simplu si rapid
Prezentare
Consum de energie 500 W
Cuva de capacitate 0.75 kg, suprafata neaderenta, detasabila pentru curatare usoara
Pregatire complet automata: framantare, dospire, coacere, incalzire
2 dimensiuni de paine (0,5 kg / 0,75 kg)
3 grade de rumenire
1 paleta de framantare
Functie de pornire intarziata – 15 ore
Functia “Pastrare cald” 60 de minute
Memorie in caz de intrerupere a alimentarii cu curent (pana la 10 minute)
Accesorii: cuva de copt, paleta de framantare, cupa si pahar de masurare, carlig
ETA Gustito II va incanta fiecare familie. Va usureaza munca si veti pregati o multime de feluri de mancare. Aparatul poate prepara nu numai diferite tipuri de paine, ci si diverse tipuri de aluat, gemuri, marmelade, prajituri, placinte, iaurturi si multe altele.
Masina de preparat paine ETA Gustito II 9149 va va surprinde cu 16 programe prestabilite care pot framanta, dospi, coace si reincalzi pentru dumneavoastra. Dispozitivul amesteca si framanta automat aluatul pana ajunge la consistenta potrivita. La sfarsitul ultimului ciclu de framantare, incalzeste la temperatura optima pentru ca aluatul sa creasca. Puteti pregati cu usurinta – aproape fara efort – paine exact dupa preferinte: clasica, fara gluten, dulce sau integrala.Cu toate acestea, pe langa paine, ETA Gustito II poate pregati si diferite tipuri de aluaturi, gemuri, amestecuri pentru prajituri si placinte si mai mult de atat poate face iaurt de casa cu fulgi de ovaz.
- Afisaj clar care arata starea pregatirii
- Semnal sonor pentru introducerea altor ingrediente
- Capac cu balamale
16 programe prestabilite:
1. CLASSIC
Acest program este conceput pentru painea de grau alb si painea de secara maro, precum si pentru painea cu aroma de verdeata sau painea cu stafide. Acesta este cel mai frecvent utilizat program. Painea are o consistenta densa
2. RAPID
Acest program este conceput pentru o preparare rapida a painii albe, de grau si de secara. Cu acest mod, painea este mai mica si are o firimitura densa, este de obicei pufoasa si are o crusta crocanta. Nu este potrivit pentru paine care contine unt, margarina sau lapte.
3. DULCE
Acest program este conceput pentru coacerea tipurilor dulci de paine cu o crusta mai crocanta decat cu programul CLASSIC. Datorita dospirii mai lungi, painea este usoara si aerata.
4. ULTRA RAPID
Program conceput pentru prepararea rapida a painii albe, de grau si de secara. Aceasta setare reduce la minimum timpul necesar pentru framantare/amestecare, dospire si coacere ulterioara. Painea coapta in acest mod este mai mica si are un centru dens. Este necesar sa folositi apa (sau alte lichide) cu o temperatura de 48 – 50 ° C.
5. RAPID
Program conceput pentru prepararea rapida a painii albe, de grau si de secara. In acest mod, painea este mai mica si are un centru dens.
6. TORT
Acest program este conceput pentru framantarea / amestecarea ingredientelor (de exemplu, pentru o prajitura, placinta) care sunt apoi coapte pentru un timp prestabilit. Va recomandam sa amestecati mai intai ingredientele in doua parti si apoi sa le turnati in vasul de preparat paine.
7. DESERT
Este conceput pentru framantarea/amestecarea ingredientelor pentru deserturi (ex. prajitura, placinta, unde este nevoie de o singura framantare si o dospire), care sunt coapte pentru un timp stabilit.
8. PAINE DE OREZ
Programul este destinat prepararii rapide a painii din faina amestecata cu orez in raport de 1: 1.
9. PAINE DE PORUMB
Programul este destinat prepararii rapide a painii din faina amestecata cu porumb.
10. FARA GLUTEN
Acest program este conceput pentru prepararea painii din ingrediente fara gluten.
11. OAT PULP
Este destinat prepararii de amestecuri diverse. Framantarea creeaza o pasta grosier omogena. De exemplu, se poate folosi pentru prepararea de “Chinese porridge babao”.
12. ALUAT
Acest program este conceput pentru framantare / amestecare si dospirea aluatului fara coacere. Cand preparati aluat, puteti utiliza diverse ingrediente pentru o varietate de produse coapte (de exemplu, chifle, pizza etc.).
13. FRAMANTARE
Programul este destinat numai framantarii aluatului (fara dospire). Cand framantati aluatul, puteti folosi diverse ingrediente pentru o varietate de produse coapte (de exemplu, chifle, pizza etc.).
14. IAURT
Acest program este destinat prepararii iaurtului de casa
15. DULCE
Acest program este conceput pentru a pregati gemuri sau marmelade din fructe proaspete.
16. COACERE
Acest program este conceput pentru a pregati paine neagra, prajituri sau aluat cu carne.
Utilizare multipla:
- coacerea diferitelor tipuri de paine (sarata, dulce, alba, integrala, fara gluten, cu orez sau porumb)
- realizarea diverselor tipuri de aluaturi, gemuri, marmelade, prajituri, placinte, biscuiti, iaurt si fulgi de ovaz etc.
Specificatii
Greutate | 4080 g |
---|---|
Dimensiuni | 23x29x27 |
Garantie | 24 |