- Extinde serviciul de garantie
- ElectroCASCO – asigura-ti produsul
- Informatii finantare prin credit, incepand de la 20, 21 lei
- Informatii plata prin card de credit
Mai multe informatii.
Mai multe informatii.
- Livrare pana la usa casei tale
- Verificare colet la livrare
- Retur simplu si rapid
Prezentare
Cuva de capacitate 1250 g, suprafata neaderenta, detasabila pentru curatare usoara
Doua palete de mixare pentru o amestecare perfecta
12 programe presetate
4 setari de rumenire
Program pentru paine fara gluten
Timer programare 15 ore
Functia "Pastrare cald" 60 de minute
Setari marime paine si grad rumenire
Doriti o paine proaspata în fiecare dimineata? Nu asteptati sa se deschida la magazin si pregatiti o paine de casa cu excelentul aparat ECG PCB 82120.
Controlul este foarte simplu si îl dobanditi literalmente într-un moment. Ecranul LCD arata timpul ramas iar capacul este prevazut cu o fereastra practica astfel ca puteti verifica in orice moment starea produsului preparat. In confortul casei tale, savureaza propria paine, nu doar cea de tip clasic ci si din cerealele sau franzela. Aparatul este ideal si pentru prepararea gemurilor, aluatului si multe altele.
Alte caracteristici:
- Fereastra mare de vizualizare
- Ecran LCD mare fara fundal luminos
- Picioare anti-alunecare
- Cablu alimentare 100 cmAccesorii: lingura si recipient de masura
Lista de programe:
1. Paine (BASIC)
Pentru pâine alba si mixta, care contine în principal faina pentru pâine.
2. Franzela (FRENCH)
Pentru pâine usoara, coapta din faina. De obicei, pâinea este pufoasa si are o crusta crocanta.
3. Pâine integrala de grâu (WHOLE WHEAT)
Pentru coacerea pâinii integrale de grau, programul are presetata o perioada mai lunga de preîncalzire, permitând fainii sa se absoarba în apa si sa se umfle. Faina din cereale integrale produce de obicei o crusta groasa.
4. Paine dulce, Cozonac (SWEET)
Pentru pâine cu ingrediente cum ar fi nuca de cocos rasa, stafide, fructe uscate, ciocolata sau zahar adaugat. Datorita unei etape mai lunga pentru crestere, painea va fi usoara si pufoasa.
5. Program rapid (SUPER RAPID)
Durata pentru framântare, dospit si coacere este mai scurta decât pentru pâinea obisnuita. Pâinea este mai densa si se prepara cu praf de copt si bicarbonat de sodiu, care sunt activate de umiditate si caldura.
6. Aluat (DOUGH)
Cu acest program se poate pregati aluatul de drojdie pentru chifle sau pizza etc., care se va coace în cuptorul obisnuit.
7. Aluat paste (PASTA DOUGH)
Programul pregateste aluatul pentru paste fainoase.
8. Program pentru Paine cu orez sau Iaurt (BUTTER MILK)
9. Paine fara gluten (GLUTEN FREE)
Pentru pâine din faina fara gluten si amestec fara gluten pentru coacere. Faina fara gluten necesita mai mult timp pentru absorbtia lichidelor si prezinta deasemenea caracteristici de crestere diferite.
10. Prajitura (CAKE)
Framantare, dospire si coacere ca si în cazul coacerii pâinii, dar dospirea este cu adaugare de bicarbonat de sodiu sau praf de copt.
11. Gem (JAM)
Programul se utilizeaza pentru a produce gem si marmelada din fructe proaspete.
12. Coacere (BAKE)
În cazul în care trebuie sa terminati coacerea pâinii si este prea usor sau insuficient rumenita.
Specificatii
Greutate | 5900 g |
---|---|
Dimensiuni | 27,7x27,5x42 |
Garantie | 24 |
Review-uri
Specificatii
Greutate | 5900 g |
---|---|
Dimensiuni | 27,7x27,5x42 |
Garantie | 24 |
Cuva de capacitate 1250 g, suprafata neaderenta, detasabila pentru curatare usoara
Doua palete de mixare pentru o amestecare perfecta
12 programe presetate
4 setari de rumenire
Program pentru paine fara gluten
Timer programare 15 ore
Functia "Pastrare cald" 60 de minute
Setari marime paine si grad rumenire
Doriti o paine proaspata în fiecare dimineata? Nu asteptati sa se deschida la magazin si pregatiti o paine de casa cu excelentul aparat ECG PCB 82120.
Controlul este foarte simplu si îl dobanditi literalmente într-un moment. Ecranul LCD arata timpul ramas iar capacul este prevazut cu o fereastra practica astfel ca puteti verifica in orice moment starea produsului preparat. In confortul casei tale, savureaza propria paine, nu doar cea de tip clasic ci si din cerealele sau franzela. Aparatul este ideal si pentru prepararea gemurilor, aluatului si multe altele.
Alte caracteristici:
- Fereastra mare de vizualizare
- Ecran LCD mare fara fundal luminos
- Picioare anti-alunecare
- Cablu alimentare 100 cmAccesorii: lingura si recipient de masura
Lista de programe:
1. Paine (BASIC)
Pentru pâine alba si mixta, care contine în principal faina pentru pâine.
2. Franzela (FRENCH)
Pentru pâine usoara, coapta din faina. De obicei, pâinea este pufoasa si are o crusta crocanta.
3. Pâine integrala de grâu (WHOLE WHEAT)
Pentru coacerea pâinii integrale de grau, programul are presetata o perioada mai lunga de preîncalzire, permitând fainii sa se absoarba în apa si sa se umfle. Faina din cereale integrale produce de obicei o crusta groasa.
4. Paine dulce, Cozonac (SWEET)
Pentru pâine cu ingrediente cum ar fi nuca de cocos rasa, stafide, fructe uscate, ciocolata sau zahar adaugat. Datorita unei etape mai lunga pentru crestere, painea va fi usoara si pufoasa.
5. Program rapid (SUPER RAPID)
Durata pentru framântare, dospit si coacere este mai scurta decât pentru pâinea obisnuita. Pâinea este mai densa si se prepara cu praf de copt si bicarbonat de sodiu, care sunt activate de umiditate si caldura.
6. Aluat (DOUGH)
Cu acest program se poate pregati aluatul de drojdie pentru chifle sau pizza etc., care se va coace în cuptorul obisnuit.
7. Aluat paste (PASTA DOUGH)
Programul pregateste aluatul pentru paste fainoase.
8. Program pentru Paine cu orez sau Iaurt (BUTTER MILK)
9. Paine fara gluten (GLUTEN FREE)
Pentru pâine din faina fara gluten si amestec fara gluten pentru coacere. Faina fara gluten necesita mai mult timp pentru absorbtia lichidelor si prezinta deasemenea caracteristici de crestere diferite.
10. Prajitura (CAKE)
Framantare, dospire si coacere ca si în cazul coacerii pâinii, dar dospirea este cu adaugare de bicarbonat de sodiu sau praf de copt.
11. Gem (JAM)
Programul se utilizeaza pentru a produce gem si marmelada din fructe proaspete.
12. Coacere (BAKE)
În cazul în care trebuie sa terminati coacerea pâinii si este prea usor sau insuficient rumenita.