- Extinde serviciul de garantie
- ElectroCASCO – asigura-ti produsul
- Informatii finantare prin credit, incepand de la 141, 25 lei
- Informatii plata prin card de credit
Reparare cu prioritate, in 5 zile lucratoare
Preluare in service si returnare produs reparat prin curier
Inlocuire produs defect cu un produs nou similar
Detalii
Protectie impotriva daunelor accidentale
Protectie impotriva furtului prin efractie sau talharie
Detalii
Rambursarea ratelor: rapid și ușor 148.54 RON
Calculul ratelor
Proces 100% online, fara hartii sau drumuri la banca.
Mai multe informatii.
Proces 100% online, fara hartii sau drumuri la banca.
Mai multe informatii.
Specificatii cheie:
Sistem dedicat de incalzire pentru lapte
My LatteArt: puteti spuma manual laptele folosind distribuitorul de aburi
Tehnologia “Active Temperature Control” mentine temperatura apei pe parcursul intregului proces de preparare a cafelei
disponibilitate:
Stoc epuizat
PLP:
4.999,99 lei
Acesta este Pretul de Listare al Produsului. Pretul de vanzare valabil acum este afisat mai jos.
Prezentare
ID:
Espressor manual De’Longhi EC 9355.BM la Specialista Prestigio, 19 Bar
Perfectiune in prepararea cafelei. Stil italian.
Tehnologia de ultima generatie pentru prepararea cafelei este incorporata intr-un design contemporan, inspirat de espressoarele profesionale si ilustreaza perfect maiestria unui barista.
Modul in care boabele sunt rasnite, preinfuzia dinamica, stabilitatea termica precisa pentru preparare si cele 3 setari de temperatura pentru procesul de infuzare, surprind si elibereaza intreaga aroma a boabelor de cafea preferate, pentru ca rezultatul din ceasca sa fie unul perfect, de fiecare data.
La Specialista Prestigio ofera 3 retete presetate si pregatite automat: Espresso, Coffee si Americano.
Pentru a obtine cantitatea de bautura recomandata pentru reteta Americano, duza independenta de apa este proiectata sa adauge apa calda, direct in ceasca, peste cele 2 espresso.
Functia My Menu permite personalizarea si salvarea cantitatii pentru fiecare reteta, conform preferintelor.
Sensor Grinding Technology
Macinarea precisa este esentiala pentru prepararea bauturilor pe baza de espresso, pentru a asigura cel mai bun rezultat in ceasca.
Tehnologia cu sensor si cele 8 setari ale rasnitei controleaza perfect rasnirea boabelor de cafea pentru a elibera toata aroma acestora si a obtine cea mai buna extractie posibila, in raport cu sortimentul de cafea ales.
La Specialista Prestigio este echipat cu 2 filtre pentru cantitati diferite de pudra de cafea.
Filtrul pentru 1 ceasca permite o cantitate de pana la 12g de pudra de cafea si este potrivit pentru un singur espresso sau o singura cafea.
Filtrul pentru 2 cesti permite o cantitate de pana la 20g de pudra de cafea si este potrivit pentru doua cesti de cafea, o cafea dubla si cu aroma puternica pentru o ceasca mai mare sau pentru utilizarea unor boabe de cafea cu o prajire usoara.
Setati doza potrivita de cafea rotind selectorul de dozare in etape incepand de la cantitatea minima pana cand ati atins semnul indicat in interiorul filtrului.
Ambele filtre au un singur perete, exact ca cele folosite de un barista profesionist in cafenele.
Daca sunteti pasionat de cafea, acestea sunt optiunea preferata, deoarece permit un control mai mare al extractiei iar rezultatul este o bautura cu corp plin si care surprinde toate aromele boabelor de cafea.
Capacitatea recipientului pentru boabele de cafea este de 250g iar a rezervorului pentru apa de 2l.
Smart Tamping Station
Presarea corecta a dozei de cafea este esentiala pentru o extractie optima a cafelei.
Sistemul “Smart Tamping” asigura efectuarea acestui procedeu uniform si usor; trebuie doar sa apasati maneta si espressorul va aplica presiunea corecta asupra pudrei de cafea. Presiunea maxima este de 15-20 kg, in functie de filtrul utilizat.
Active Temperature Control
Extractia perfecta a cafelei are nevoie de o temperatura de infuzie stabila.
Tehnologia “Active Temperature Control” mentine temperatura apei pe parcursul intregului proces de preparare a cafelei, pentru a garanta o extractie optima si un rezultat ideal in ceasca.
Fiecare tip de cafea are nevoie de o temperatura dedicata pentru a extrage cele mai bune arome. Cele 3 temperaturi oferite de La Specialista Prestigio permit alegerea temperaturii ideale a apei utilizate in procesul de infuzare, in functie de boabele de cafea alese. Temperatura selectata ramane stabila in timpul procesului de preparare pentru o extractie optima a cafelei.
Cele 3 setari de temperatura corespund intervalelor 92° / 94° / 96°C.
Acestea sunt temperaturile apei din interiorul thermoblock-ului si sunt diferite de temperatura bauturii din ceasca sau de temperatura masurata atunci cand bautura curge din portfiltru.
My LatteArt
Pentru o experienta barista completa, puteti spuma manual laptele folosind distribuitorul de aburi My LatteArt.
Cu ajutorul acestui sistem este foarte usor de obtinut o spuma catifelata si densa pentru bauturile pe baza de lapte sau o spuma fina si consistenta potrivita pentru latte art.
Pentru a pregati un cappuccino perfect, este fundamentala spumarea laptelui in cel mai bun mod, care poate sa nu fie o sarcina usoara. Textura si temperatura sunt cele doua elemente care, atunci cand sunt combinate, joaca un rol esential in obtinerea rezultatului dorit.
Distribuitorul de abur este realizat dintr-un tub intern din plastic acoperit de un tub exterior metalic. Acesta este conectat printr-o supapa la sistemul de incalzire: aburul este activat deschizand supapa interna printr-un buton dedicat. Datorita tubului interior din plastic, distribuitorul de abur este rece la atingere, ceea ce inseamna ca nu exista riscul ca exteriorul metalic sa atinga temperaturi ridicate.
Inaltimea cestilor si a paharelor
La Specialista Prestigio permite prepararea bauturilor preferate in pahare si cesti cu o inaltime de pana la 12cm.
Exista, de asemenea, un suport pliabil pentru cesti si pahare mici, potrivite pentru espresso, de pana la 8cm inaltime. Acest lucru permite ca livrarea cafelei sa fie mai aproape de ceasca iar crema bauturilor pe baza de cafea sa fie consistenta.
Accesorii incluse in pachet
Pachetul include urmatoarele accesorii:
Portafiltrul cu 2 filtre (max. 12g si max. 20g);
Cana pentru spumarea laptelui cu o capacitate de 300 ml;
Perie de curatare.
Dual Heating System
La Specialista Prestigio este echipat cu 2 sisteme de incalzire.
Thermoblock-ul de inalta performanta dedicat prepararii cafelei incalzeste in mod constant apa pentru cafea.
Sistemul de incalzire dedicat aburului asigura temperatura ideala pentru prepararea optima a laptelui spumat.
Dynamic Preinfusion
Preinfuzia este dinamica deoarece durata acestui procedeu este adaptata la densitatea dozei de cafea, pentru a se asigura ca intreaga suprafata este umeda si uniforma. Acest lucru contribuie la realizarea unei extractii perfecte, de fiecare data.
Sistem dedicat de incalzire pentru lapte
Crearea texturii perfecte a laptelui va deveni un ritual al fiecarei dimineti.
Performantele de spumare sunt posibile datorita sistemului de incalzire dedicat laptelui, ce garanteaza ca espressorul este intotdeauna pregatit sa inceapa spunarea laptelui, la temperatura potrivita.
Sfaturi pentru curatarea si intretinerea espressorului
Pentru a prelungi durata de viata a espressorului si a obtine un gust perfect in ceasca, recomandam folosirea accesoriilor De’Longhi pentru curatare si ingrijire.
Decalcifierea, efectuata ori de cate ori este solicitata de espressor, este esentiala. Espressorul are un proces automat de decalcifiere si este recomandat sa folositi doar decalcifiantul De’Longhi EcoDecalk. Decalcifiantul EcoDecalk este puternic, rapid, ecologic si contine doar ingrediente naturale.
Pentru procesul de decalcifiere, adaugati pur si simplu 100 ml de solutie EcoDecalk in rezervorul de apa, completati cu apa rece, proaspata si urmati instructiunile simple indicate de espressor.
Filtrul de apa De’Longhi protejeaza espressorul de formarea depozitelor de calcar si ajuta la eliminarea impuritatilor din apa, imbunatatind gustului cafelei. In conditii normale de uz se poate utiliza timp de 2 luni, apoi este necesara inlocuirea cu un filtru nou, reducand astfel frecventa decalcifierii espresorului.
Specificatii
Tip espressor | Manual |
---|---|
Putere (W) | 1450 |
Presiune | 19 bar |
Alimentare | Cafea boabe, Cafea macinata |
Tip bautura | Cafea, Espresso |
Capacitate rezervor apa | 2 l |
Numar duze cesti | 2 |
Rasnita incorporata | Da |
Sistem anti-picurare | Da |
Rezervor lapte | Da |
Capacitate compartiment cafea | 250 |
Display | Mecanic |
Rezervor apa detasabil | Da |
Tava picaturi detasabila | Da |
Accesorii | 1 ac pentru curatarea duzei, Perie de curatare, Portfiltru, 2 x Filtru, Cana pentru lapte |
Sistem spumare lapte | Da |
---|---|
Sistem decalcifiere | Da |
Setare temperatura | Da |
Setare cantitate cafea | Da |
Setare grad macinare | Da |
Functii si tehnologii | Indicator luminos, Termostat |
Material rasnita | Inox |
---|---|
Material | Inox, Plastic |
Culoare | Negru |
Garantie | 24 luni |
Pretul produsului include costul de 9.00 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.
Review-uri
Scrie o recenzie