- Extinde serviciul de garantie
- Informatii finantare prin credit, incepand de la 11, 81 lei
- Informatii plata prin card de credit
Reparare cu prioritate, in 5 zile lucratoare
Preluare in service si returnare produs reparat prin curier
Inlocuire produs defect cu un produs nou similar
Detalii
Rambursarea ratelor: rapid și ușor 11.82 RON
Calculul ratelor
Proces 100% online, fara hartii sau drumuri la banca.
Mai multe informatii.
Beneficii:
- Livrare pana la usa casei tale
- Verificare colet la livrare
- Retur simplu si rapid
disponibilitate:
Stoc epuizat
PLP:
389,99 lei
Acesta este Pretul de Listare al Produsului. Pretul de vanzare valabil acum este afisat mai jos.
Prezentare
ID:
Deshidratarea fructelor si legumelor este modul prin care se reduce continutul natural de apa pana la o anumita limita, fara a se distruge sau a se deprecia valoarea alimentara a produselor ce se deshidrateaza.
Alimentele deshidratate revin la forma, culoarea si gustul initial in momentul in care sunt adaugate in mancare, mult mai bine decat alimentele congelate sau conservate in borcan. In felul acesta mancarurile vor avea o aroma si o culoare mai placuta.
Prin deshidratare, putem conserva alimente care vara sau toamna sunt disponibile din belsug pentru a le putea consuma iarna sau primavara atunci cand acestea nu mai sunt disponibile.
Temperaturile de uscare recomandate pentru diverse alimente:
•Plante: 35-50 ºC
•Aluat la dospit: 40-45 ºC
•Iaurt: 40-45 ºC
•Legume: 50-55 ºC
•Fructe: 60-70 ºC
•Carne / Peste: 65-70 ºC
Alimentele deshidratate revin la forma, culoarea si gustul initial in momentul in care sunt adaugate in mancare, mult mai bine decat alimentele congelate sau conservate in borcan. In felul acesta mancarurile vor avea o aroma si o culoare mai placuta.
Prin deshidratare, putem conserva alimente care vara sau toamna sunt disponibile din belsug pentru a le putea consuma iarna sau primavara atunci cand acestea nu mai sunt disponibile.
Temperaturile de uscare recomandate pentru diverse alimente:
•Plante: 35-50 ºC
•Aluat la dospit: 40-45 ºC
•Iaurt: 40-45 ºC
•Legume: 50-55 ºC
•Fructe: 60-70 ºC
•Carne / Peste: 65-70 ºC
Specificatii
Tip produs | Deshidrator |
---|---|
Numar recipiente de gatit | 5 |
Capacitate | 1.7 l |
Panou comanda | Mecanic |
Timer | Da |
Oprire automata | Da |
Greutate | 750 |
---|---|
Culoare | Gri |
Lungime cablu alimentare | 1 m |
Pretul produsului include costul de 1.50 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.
Review-uri
Scrie o recenzie