- Informatii finantare prin credit, incepand de la 47, 5 lei
- Informatii plata prin card de credit
Proces 100% online, fara hartii sau drumuri la banca.
Mai multe informatii.
Beneficii:
- Livrare pana la usa casei tale
- Verificare colet la livrare
- Retur simplu si rapid
disponibilitate:
Exclusiv online
Livrare standard
17,99 lei
Estimat: Lun, 18 Noi - Mar, 26 Noi Termen maxim 15 zile
PLP:
249,99 lei
Acesta este Pretul de Listare al Produsului. Pretul de vanzare valabil acum este afisat mai jos.
Prezentare
ID:
Pentru prepararea ingredientelor delicioase atunci când incercati retete creative, gama de cuțite Konstanz de Carl Schmidt Sohn oferă trio-ul de ultimă oră al elementelor esențiale ale cuțitelor de bucătărie.
Cuțitele de bucătărie KONSTANZ sunt fabricate din 67 de straturi de oțel japonez de cea mai bună calitate, iar mânerele din lemn sunt întărite cu gheață și garantează o tăietură perfectă. Lamele sunt fabricate din material de înaltă calitate VG 10 HRC 60 +/- 2 și sunt echipate cu o formă ergonomică din lemn real, netedă și ușor rotunjită pentru o prindere confortabilă, care permite o prindere perfectă. Cuțitul Konstanz se va dovedi impresionant prin capacitatea sa de a ajuta la o varietate de sarcini în bucătărie, cum ar fi tăierea, tăierea, felierea sau tocatul cărnii, peștelui sau legumelor.
Caracteristici:
Colecția Konstanz Forjat din oțel inoxidabil japonez de calitate superioară pentru o durabilitate excepțională. Cu margini fine conice pentru o performanță de tăiere remarcabilă. manerul finisat si lamele din oțel inoxidabil promovează echilibrul cuțitului. Se recomandă ascuțirea și spălarea cutitului imediat dupa utilizare.
Specificații:
Materialul lamei: oțel japonez Material
Mâner: Lemn real
Dimensiune aproximativ:20 x 330 x 25 mm
Utilizare și îngrijire: Alegerea cuțitului potrivit pentru fiecare sarcină de bucătărie este importantă - un cuțit care este prea mare sau prea mic ar putea duce la o tăiere de la prea multă forță sau de la o tăiere excesivă, iar un cuțit cu marginea greșită pentru sarcină ar putea însemna o alunecare care duce la o a tăia.
Curățarea simplă a cuțitelor. Folosiți săpun de vase ușor și apă curată pentru a îndepărta bacteriile și resturile de alimente de pe cuțite. Nu lăsați cuțitele să stea murdare sau umede - se pot rugini. Spalatul in masina de vase va deteriora cuțitele și poate provoca și vătămări, așa că spălați-vă întotdeauna cuțitele cu mâna.
Permiterea unui cuțit să fie așezat nesupravegheat poate duce, de asemenea, la o tăiere accidentală.
Cuțitele dvs. ar trebui să fie ascuțite aproximativ la fiecare 60 de zile dacă le utilizați în mod frecvent
Cuțitele de bucătărie KONSTANZ sunt fabricate din 67 de straturi de oțel japonez de cea mai bună calitate, iar mânerele din lemn sunt întărite cu gheață și garantează o tăietură perfectă. Lamele sunt fabricate din material de înaltă calitate VG 10 HRC 60 +/- 2 și sunt echipate cu o formă ergonomică din lemn real, netedă și ușor rotunjită pentru o prindere confortabilă, care permite o prindere perfectă. Cuțitul Konstanz se va dovedi impresionant prin capacitatea sa de a ajuta la o varietate de sarcini în bucătărie, cum ar fi tăierea, tăierea, felierea sau tocatul cărnii, peștelui sau legumelor.
Caracteristici:
Colecția Konstanz Forjat din oțel inoxidabil japonez de calitate superioară pentru o durabilitate excepțională. Cu margini fine conice pentru o performanță de tăiere remarcabilă. manerul finisat si lamele din oțel inoxidabil promovează echilibrul cuțitului. Se recomandă ascuțirea și spălarea cutitului imediat dupa utilizare.
Specificații:
Materialul lamei: oțel japonez Material
Mâner: Lemn real
Dimensiune aproximativ:20 x 330 x 25 mm
Utilizare și îngrijire: Alegerea cuțitului potrivit pentru fiecare sarcină de bucătărie este importantă - un cuțit care este prea mare sau prea mic ar putea duce la o tăiere de la prea multă forță sau de la o tăiere excesivă, iar un cuțit cu marginea greșită pentru sarcină ar putea însemna o alunecare care duce la o a tăia.
Curățarea simplă a cuțitelor. Folosiți săpun de vase ușor și apă curată pentru a îndepărta bacteriile și resturile de alimente de pe cuțite. Nu lăsați cuțitele să stea murdare sau umede - se pot rugini. Spalatul in masina de vase va deteriora cuțitele și poate provoca și vătămări, așa că spălați-vă întotdeauna cuțitele cu mâna.
Permiterea unui cuțit să fie așezat nesupravegheat poate duce, de asemenea, la o tăiere accidentală.
Cuțitele dvs. ar trebui să fie ascuțite aproximativ la fiecare 60 de zile dacă le utilizați în mod frecvent
Specificatii
Tip produs | Cutit |
---|---|
Material | Otel Damasc |
Greutate | 1000 |
Pretul produsului include costul de 0.00 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.
Review-uri
Scrie o recenzie
Livrare pana la usa casei tale
Verificare colet la livrare
Retur simplu si rapid
Livrare: 17,99 lei
Incepand cu luni, 18 Noi
Verifica stoc magazine
Informatii finantare
rate lunare incepand de la 47,5 lei
Informatii plata card credit
pana la 40 de rate lunare fara dobanda
Specificatii produs
Recenzii (0)
Frecvent cumparat cu
Produse similare
Specificatii produs
înapoi
Specificatii
Tip produs | Cutit |
---|---|
Material | Otel Damasc |
Greutate | 1000 |
Pretul produsului include costul de 0.00 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.
ID:
Pentru prepararea ingredientelor delicioase atunci când incercati retete creative, gama de cuțite Konstanz de Carl Schmidt Sohn oferă trio-ul de ultimă oră al elementelor esențiale ale cuțitelor de bucătărie.
Cuțitele de bucătărie KONSTANZ sunt fabricate din 67 de straturi de oțel japonez de cea mai bună calitate, iar mânerele din lemn sunt întărite cu gheață și garantează o tăietură perfectă. Lamele sunt fabricate din material de înaltă calitate VG 10 HRC 60 +/- 2 și sunt echipate cu o formă ergonomică din lemn real, netedă și ușor rotunjită pentru o prindere confortabilă, care permite o prindere perfectă. Cuțitul Konstanz se va dovedi impresionant prin capacitatea sa de a ajuta la o varietate de sarcini în bucătărie, cum ar fi tăierea, tăierea, felierea sau tocatul cărnii, peștelui sau legumelor.
Caracteristici:
Colecția Konstanz Forjat din oțel inoxidabil japonez de calitate superioară pentru o durabilitate excepțională. Cu margini fine conice pentru o performanță de tăiere remarcabilă. manerul finisat si lamele din oțel inoxidabil promovează echilibrul cuțitului. Se recomandă ascuțirea și spălarea cutitului imediat dupa utilizare.
Specificații:
Materialul lamei: oțel japonez Material
Mâner: Lemn real
Dimensiune aproximativ:20 x 330 x 25 mm
Utilizare și îngrijire: Alegerea cuțitului potrivit pentru fiecare sarcină de bucătărie este importantă - un cuțit care este prea mare sau prea mic ar putea duce la o tăiere de la prea multă forță sau de la o tăiere excesivă, iar un cuțit cu marginea greșită pentru sarcină ar putea însemna o alunecare care duce la o a tăia.
Curățarea simplă a cuțitelor. Folosiți săpun de vase ușor și apă curată pentru a îndepărta bacteriile și resturile de alimente de pe cuțite. Nu lăsați cuțitele să stea murdare sau umede - se pot rugini. Spalatul in masina de vase va deteriora cuțitele și poate provoca și vătămări, așa că spălați-vă întotdeauna cuțitele cu mâna.
Permiterea unui cuțit să fie așezat nesupravegheat poate duce, de asemenea, la o tăiere accidentală.
Cuțitele dvs. ar trebui să fie ascuțite aproximativ la fiecare 60 de zile dacă le utilizați în mod frecvent
Cuțitele de bucătărie KONSTANZ sunt fabricate din 67 de straturi de oțel japonez de cea mai bună calitate, iar mânerele din lemn sunt întărite cu gheață și garantează o tăietură perfectă. Lamele sunt fabricate din material de înaltă calitate VG 10 HRC 60 +/- 2 și sunt echipate cu o formă ergonomică din lemn real, netedă și ușor rotunjită pentru o prindere confortabilă, care permite o prindere perfectă. Cuțitul Konstanz se va dovedi impresionant prin capacitatea sa de a ajuta la o varietate de sarcini în bucătărie, cum ar fi tăierea, tăierea, felierea sau tocatul cărnii, peștelui sau legumelor.
Caracteristici:
Colecția Konstanz Forjat din oțel inoxidabil japonez de calitate superioară pentru o durabilitate excepțională. Cu margini fine conice pentru o performanță de tăiere remarcabilă. manerul finisat si lamele din oțel inoxidabil promovează echilibrul cuțitului. Se recomandă ascuțirea și spălarea cutitului imediat dupa utilizare.
Specificații:
Materialul lamei: oțel japonez Material
Mâner: Lemn real
Dimensiune aproximativ:20 x 330 x 25 mm
Utilizare și îngrijire: Alegerea cuțitului potrivit pentru fiecare sarcină de bucătărie este importantă - un cuțit care este prea mare sau prea mic ar putea duce la o tăiere de la prea multă forță sau de la o tăiere excesivă, iar un cuțit cu marginea greșită pentru sarcină ar putea însemna o alunecare care duce la o a tăia.
Curățarea simplă a cuțitelor. Folosiți săpun de vase ușor și apă curată pentru a îndepărta bacteriile și resturile de alimente de pe cuțite. Nu lăsați cuțitele să stea murdare sau umede - se pot rugini. Spalatul in masina de vase va deteriora cuțitele și poate provoca și vătămări, așa că spălați-vă întotdeauna cuțitele cu mâna.
Permiterea unui cuțit să fie așezat nesupravegheat poate duce, de asemenea, la o tăiere accidentală.
Cuțitele dvs. ar trebui să fie ascuțite aproximativ la fiecare 60 de zile dacă le utilizați în mod frecvent
PLP:
249,99 lei
Acesta este Pretul de Listare al Produsului. Pretul de vanzare valabil acum este afisat mai jos.
Adauga in cos