- Informatii finantare prin credit, incepand de la 47, 5 lei
- Informatii plata prin card de credit
Mai multe informatii.
- Livrare pana la usa casei tale
- Verificare colet la livrare
- Retur simplu si rapid
Prezentare
MIRKO REEH prezintă seria de cuțite marcă proprie Chroma: „Chef’s Choice”
Ascuțite și utile în bucătărie
„Chef’s Choice” înseamnă selectat de bucătar.
Noua serie de cuțite de la CHROMA îndeplinește standarde ridicate pentru o varietate de cuțite care rămân stabile în mână chiar și după o utilizare îndelungata și supraviețuiesc în mod fiabil muncii zilnice dintr-o bucătărie.
După ce bucătarul emisiunii TV, autorul si moderatorul Mirko Reeh, a profitat de ocazie la începutul anului pentru a prelua compania Chroma Knife de la Christian Romanowski, el face acum noul pas cu noua lui serie „Chef’s Choice”. Seria completează gama de înaltă calitate a cuțitelor de bucătărie asiatice, care au fost aduse pe piața germana cu mai bine de 30 de ani în urma.
Bucătarii de top și bucătarii amatori ambițioși apreciază de asemenea calitatea înaltă, claritatea extrema cat si buna întreținere a cuțitelor. Am adaptat gama „Chef’s Choice” foarte mult la nevoile muncii zilnice în bucătărie, așa cum am experimentat de mai bine de 20 de ani în școala mea de gătit și în munca mea zilnica”, explică Mirko Reeh și adaugă: „A fost important ca toate cuțitele să fie foarte stabile și ușor de ținut în mână chiar și în cazul unei lucrări de lungă durată în bucătărie. Calitatea și stilul lamelor cuțitelor au fost selectate în mod deliberat pentru standardele de utilizare frecventă si diversă în bucătăria mea a spus acesta.
Mâner Pakkaholz
Mânerul din lemn Pakkaholz este de asemenea, ceva special. Lemnul Pakkaholz este un material încercat și testat pentru cuțitele de uz casnic si de buzunar de mai multe decenii si aduce avantajele sale acestei serii. După prelucrarea cu rășină de impregnare, lemnul natural devine deosebit de dur și este foarte rezistent la intemperii, rezistent la rupere și mult mai dur decât lemnul natural neprelucrat.
Trei nituri solide țin împreună capătul cuțitului și a mânerului astfel încât să prelungească durata de viața.
Îngrijare, ascuțire și depozitare:
Vă rugăm să nu puneți cuțitele din seria Reeh Chef’s Choice în mașina de spălat vase. Tăiați întotdeauna pe o placa de lemn sau plastic, niciodată pe sticlă sau piatră. Cel mai bine este să depozitați cuțitul într-un bloc de cuțite sau pe o bandă magnetică pentru a nu deteriora marginea ascuțită a cuțitului.
Nu tăiați oase sau alimente congelate. Tăierea se face cu mișcări de înainte și înapoi, de sus in jos.
Vă rugăm să curățați cuțitul cu mâna după fiecare utilizare și apoi uscați-l.
Ascuțirea este ușoară cu o piatră – vă recomandăm o piatră din vasta colecție CHROMA, de ex. ST-1800L sau ST-1000. Nu lăsați niciodată cuțitul să devină complet neascuțit – ascuțiți-l dacă acest cuțit nu trece testul de tăiat roșii, de exemplu.
Specificatii
Tip produs | Cutit |
---|---|
Material | Otel 301 Japonez |
Greutate | 100 |
Review-uri
Specificatii
Tip produs | Cutit |
---|---|
Material | Otel 301 Japonez |
Greutate | 100 |
MIRKO REEH prezintă seria de cuțite marcă proprie Chroma: „Chef’s Choice”
Ascuțite și utile în bucătărie
„Chef’s Choice” înseamnă selectat de bucătar.
Noua serie de cuțite de la CHROMA îndeplinește standarde ridicate pentru o varietate de cuțite care rămân stabile în mână chiar și după o utilizare îndelungata și supraviețuiesc în mod fiabil muncii zilnice dintr-o bucătărie.
După ce bucătarul emisiunii TV, autorul si moderatorul Mirko Reeh, a profitat de ocazie la începutul anului pentru a prelua compania Chroma Knife de la Christian Romanowski, el face acum noul pas cu noua lui serie „Chef’s Choice”. Seria completează gama de înaltă calitate a cuțitelor de bucătărie asiatice, care au fost aduse pe piața germana cu mai bine de 30 de ani în urma.
Bucătarii de top și bucătarii amatori ambițioși apreciază de asemenea calitatea înaltă, claritatea extrema cat si buna întreținere a cuțitelor. Am adaptat gama „Chef’s Choice” foarte mult la nevoile muncii zilnice în bucătărie, așa cum am experimentat de mai bine de 20 de ani în școala mea de gătit și în munca mea zilnica”, explică Mirko Reeh și adaugă: „A fost important ca toate cuțitele să fie foarte stabile și ușor de ținut în mână chiar și în cazul unei lucrări de lungă durată în bucătărie. Calitatea și stilul lamelor cuțitelor au fost selectate în mod deliberat pentru standardele de utilizare frecventă si diversă în bucătăria mea a spus acesta.
Mâner Pakkaholz
Mânerul din lemn Pakkaholz este de asemenea, ceva special. Lemnul Pakkaholz este un material încercat și testat pentru cuțitele de uz casnic si de buzunar de mai multe decenii si aduce avantajele sale acestei serii. După prelucrarea cu rășină de impregnare, lemnul natural devine deosebit de dur și este foarte rezistent la intemperii, rezistent la rupere și mult mai dur decât lemnul natural neprelucrat.
Trei nituri solide țin împreună capătul cuțitului și a mânerului astfel încât să prelungească durata de viața.
Îngrijare, ascuțire și depozitare:
Vă rugăm să nu puneți cuțitele din seria Reeh Chef’s Choice în mașina de spălat vase. Tăiați întotdeauna pe o placa de lemn sau plastic, niciodată pe sticlă sau piatră. Cel mai bine este să depozitați cuțitul într-un bloc de cuțite sau pe o bandă magnetică pentru a nu deteriora marginea ascuțită a cuțitului.
Nu tăiați oase sau alimente congelate. Tăierea se face cu mișcări de înainte și înapoi, de sus in jos.
Vă rugăm să curățați cuțitul cu mâna după fiecare utilizare și apoi uscați-l.
Ascuțirea este ușoară cu o piatră – vă recomandăm o piatră din vasta colecție CHROMA, de ex. ST-1800L sau ST-1000. Nu lăsați niciodată cuțitul să devină complet neascuțit – ascuțiți-l dacă acest cuțit nu trece testul de tăiat roșii, de exemplu.