- Informatii finantare prin credit, incepand de la 11, 73 lei
- Informatii plata prin card de credit
Mai multe informatii.
- Livrare pana la usa casei tale
- Verificare colet la livrare
- Retur simplu si rapid
Prezentare
CUTIT DE MACELAR PREMIUM din otel cu continut ridicat de carbon, un cutit de decojit pentru fructe, legume, verdeturi si radacini, cu o lama subtire, rigida si rezistenta, fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate.
LAMA: Lama de 12.7 cm cu grosimea de 2.5 mm a cutitului de bucatarie este fabricata din otel carbon X50CrMoV15 de inalta calitate, antiaderenta, ultrarezistenta, extrem de ascutita si conceputa pentru a face fiecare activitate mai usoara. Indoita la 45 de grade, aceasta lama permite o miscare de balansare in timpul utilizarii, facand taierea sau tocarea cu efort minim. Lama solida si rigida, este usor de folosit pentru dezosare, filetare peste, taierea carnii. Duritate lama 35-40 HRC. Aceasta este duritatea optima care va permite o usoara ascutire.
MANER si TEACA: Manerul curbat din lemn maro de monzo al acestui cutit de bucatar nu are doar un scop estetic, ci este o parte integranta si esentiala a acestuia si impreuna cu orificiul mare pentru deget, ofera o prindere ferma si va asigura precizie si siguranta la utilizare. Acest cutit forjat vine cu o teaca portabila din piele ecologica moale si de inalta calitate. Apara bine lama si o puteti purta la centura pentru o manevrare usoara si in diverse activitati in afara.
INTRETINERE: Dupa ce ati folosit cutitele, pur si simplu clatiti rapid si stergeti cu un prosop de bucatarie - aveti grija mare atunci cand curatati cutitul, va puteti taia degetele, este foarte ascutit! Deoarece acest cutit de bucatarie are un continut mare de carbon, va rugam sa il pastrati curat si uscat dupa fiecare utilizare si asigurati-va ca substantele acide sau alcaline nu vor ramane pe lama mult timp. Aplicati o pelicula subtire de ulei de gatit pe lama daca nu-l utilizati o perioada mai lunga de timp. Va rugam sa nu-l puneti in masina de spalat vase. Spalarea cu alte ustensile va reduce ascutimea cutitului.
Specificatii
Tip produs | Cutit |
---|---|
Material | otel carbon X50CrMoV15 |
Maner | lemn maro de monzo |
Compatibil masina de spalat vase | NU |
Greutate | 100 |
Review-uri
Specificatii
Tip produs | Cutit |
---|---|
Material | otel carbon X50CrMoV15 |
Maner | lemn maro de monzo |
Compatibil masina de spalat vase | NU |
Greutate | 100 |
CUTIT DE MACELAR PREMIUM din otel cu continut ridicat de carbon, un cutit de decojit pentru fructe, legume, verdeturi si radacini, cu o lama subtire, rigida si rezistenta, fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate.
LAMA: Lama de 12.7 cm cu grosimea de 2.5 mm a cutitului de bucatarie este fabricata din otel carbon X50CrMoV15 de inalta calitate, antiaderenta, ultrarezistenta, extrem de ascutita si conceputa pentru a face fiecare activitate mai usoara. Indoita la 45 de grade, aceasta lama permite o miscare de balansare in timpul utilizarii, facand taierea sau tocarea cu efort minim. Lama solida si rigida, este usor de folosit pentru dezosare, filetare peste, taierea carnii. Duritate lama 35-40 HRC. Aceasta este duritatea optima care va permite o usoara ascutire.
MANER si TEACA: Manerul curbat din lemn maro de monzo al acestui cutit de bucatar nu are doar un scop estetic, ci este o parte integranta si esentiala a acestuia si impreuna cu orificiul mare pentru deget, ofera o prindere ferma si va asigura precizie si siguranta la utilizare. Acest cutit forjat vine cu o teaca portabila din piele ecologica moale si de inalta calitate. Apara bine lama si o puteti purta la centura pentru o manevrare usoara si in diverse activitati in afara.
INTRETINERE: Dupa ce ati folosit cutitele, pur si simplu clatiti rapid si stergeti cu un prosop de bucatarie - aveti grija mare atunci cand curatati cutitul, va puteti taia degetele, este foarte ascutit! Deoarece acest cutit de bucatarie are un continut mare de carbon, va rugam sa il pastrati curat si uscat dupa fiecare utilizare si asigurati-va ca substantele acide sau alcaline nu vor ramane pe lama mult timp. Aplicati o pelicula subtire de ulei de gatit pe lama daca nu-l utilizati o perioada mai lunga de timp. Va rugam sa nu-l puneti in masina de spalat vase. Spalarea cu alte ustensile va reduce ascutimea cutitului.