- Extinde serviciul de garantie
- ElectroCASCO – asigura-ti produsul
- Informatii finantare prin credit, incepand de la 42, 5 lei
- Informatii plata prin card de credit
Mai multe informatii.
- Livrare pana la usa casei tale
- Verificare colet la livrare
- Retur simplu si rapid
Prezentare
Design din otel inoxidabil cu elemente de culoare neagra
Capacitate vas: 1,8 litru / 1500 g de orez
Vas de gatit detasabil cu suprafata antiaderenta
Capac de sticla
Mentine automat temperatura dupa încheierea procesului de gatire (pâna la 3 ore)
Indicator luminos pentru mentinerea temperaturii
Indicator luminos de gatit
Intrerupator de siguranta
Protectie impotriva supraîncalzirii
Accesorii incluse: lingura pentru amestecare si servire din plastic + cupa de masurare din plastic
Preparati orez intr-un mod simplu si rapid
ECG RZ 19 este un aparat special pentru prepararea tuturor tipurilor de orez. Este usor de utilizat si orezul va fi gata în câteva minute. Capacitatea interna a vasului este de 1,8 litri si puteti plasa pâna la 1500 de grame de orez brut. Vasul este usor de demontat si are o suprafata interioara neaderenta. ECG RZ 19 se bucura de un design elegant din otel inoxidabil si negru. Veti aprecia picioarele anti-alunecare foarte practice care asigura o plasare stabila pe suprafata de lucru. Deasemenea va sunt de ajutor accesoriile incluse: lingura si cupa de masurare.
Sfaturi pentru gatitul orezului
Orezul reprezinta o sursa valoroasa de carbohidrati complecsi, continând amidon natural. Va recomandam sa clatiti orezul cu apa potabila rece, pâna când acesta este curat. Acest lucru previne marirea orezului si lipirea acestuia de partea inferioara a vasului, dar poate provoca si pierderea unor substante nutritive valoroase ale orezului.
• Când adaugati mai multa apa, orezul devine mai moale, atunci când îndepartati apa, orezul devine mai dur.
• Unele tipuri de orez necesita mai multa apa, de exemplu orezul salbatic, orezul Arborio. Prin urmare, ajustati întotdeauna reteta dupa cum este necesar. Procedati conform instructiunilor de pe ambalajul pachetului de orez.
• Când gatiti într-o cantitate mai mare de apa, interiorul capacului poate fi stropit cu picaturi de apa cu amidon. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, clatiti orezul înainte de gatit si lasati-l sa stea timp de 20 de minute dupa finalizarea gatitului, pentru a se absorbi excesul de apa.
Specificatii
Timer | Nu |
---|
Greutate | 2170 g |
---|---|
Dimensiuni | 27.8 x 27.8 x 23.3 cm |
Garantie | 24 |
Review-uri
Specificatii
Timer | Nu |
---|
Greutate | 2170 g |
---|---|
Dimensiuni | 27.8 x 27.8 x 23.3 cm |
Garantie | 24 |
Design din otel inoxidabil cu elemente de culoare neagra
Capacitate vas: 1,8 litru / 1500 g de orez
Vas de gatit detasabil cu suprafata antiaderenta
Capac de sticla
Mentine automat temperatura dupa încheierea procesului de gatire (pâna la 3 ore)
Indicator luminos pentru mentinerea temperaturii
Indicator luminos de gatit
Intrerupator de siguranta
Protectie impotriva supraîncalzirii
Accesorii incluse: lingura pentru amestecare si servire din plastic + cupa de masurare din plastic
Preparati orez intr-un mod simplu si rapid
ECG RZ 19 este un aparat special pentru prepararea tuturor tipurilor de orez. Este usor de utilizat si orezul va fi gata în câteva minute. Capacitatea interna a vasului este de 1,8 litri si puteti plasa pâna la 1500 de grame de orez brut. Vasul este usor de demontat si are o suprafata interioara neaderenta. ECG RZ 19 se bucura de un design elegant din otel inoxidabil si negru. Veti aprecia picioarele anti-alunecare foarte practice care asigura o plasare stabila pe suprafata de lucru. Deasemenea va sunt de ajutor accesoriile incluse: lingura si cupa de masurare.
Sfaturi pentru gatitul orezului
Orezul reprezinta o sursa valoroasa de carbohidrati complecsi, continând amidon natural. Va recomandam sa clatiti orezul cu apa potabila rece, pâna când acesta este curat. Acest lucru previne marirea orezului si lipirea acestuia de partea inferioara a vasului, dar poate provoca si pierderea unor substante nutritive valoroase ale orezului.
• Când adaugati mai multa apa, orezul devine mai moale, atunci când îndepartati apa, orezul devine mai dur.
• Unele tipuri de orez necesita mai multa apa, de exemplu orezul salbatic, orezul Arborio. Prin urmare, ajustati întotdeauna reteta dupa cum este necesar. Procedati conform instructiunilor de pe ambalajul pachetului de orez.
• Când gatiti într-o cantitate mai mare de apa, interiorul capacului poate fi stropit cu picaturi de apa cu amidon. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, clatiti orezul înainte de gatit si lasati-l sa stea timp de 20 de minute dupa finalizarea gatitului, pentru a se absorbi excesul de apa.